Løgnen er et godt brugt våben i en krig

Krigen mellem Rusland og Ukraine er ingen undtagelse, befolkningen bliver manipuleret så det driver. Det er svært at skære igennem og tage dele ud af den sammenhæng, altså dele, man helt sikkert kan sige er direkte løgn.

Dog er jeg ret overbevist om, at præsident Putin er den største løgner i denne krig, den del af krigen har han vundet – stort. Han “sælger” sig eget folk, for selv at stå som den store russiske fader, der frelser og samler det gamle Sovjetunionen.

Når man truer direkte med at anvende atomvåben i en krig, så er man ikke ved sine fulde fem – og det er lige nøjagtig det, der er tale om med hensyn til Putin. I en atomkrig vil der ikke være nogen vindere, hele kloden vil tabe – og det véd alle! Når man så alligevel truer med en atomkrig, vel vidende, at det er klodens undergang, så er det på høje tid, at den mand bliver fjernet fra magten – og det kan kun gå for langsomt.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *