Hvad med CO2-regnskabet?

Lige for tiden hører vi kun om en eventuel krig mellem Rusland og Vesten. Det er ligesom hele emnet om klimaforandringen, helt er glemt i det spørgsmål. Der bliver kun talt om, fra Russisk side, at NATO skal trække sig fra Ukraine, Baltikum m.v. – ingen af parterne tager hensyn til vor klode – overhovedet!

Hvad vil så omfattende en krig koste i CO2-regnskabet, og hvad vil følgevirkningerne være i en genopbygning? At så en masse mennesker vil dø i samme ombæring, er en selvfølgelighed, for sådan er krig!

Men igen, hvad er vigtigst, NATO lige op ad Ruslands grænser, eller det enorme miljøregnskab vi alle skal bidrage til. En krig vil ødelægge meget mere end vi aner. Vi har nogle magtsyge ledere i både Øst og Vest, der ikke vil vor klode det godt – og tilsyneladende er der heller ingen, der stiller det spørgsmål, så, hvor vigtigt er det CO2-regnskeb egentlig? CO2-udslippet truer med at ødelægge vor klode – men det vil gå lidt hurtigere med en krig.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *