Bliver Bornholm svigtet igen?

Statsminister, Mette Frederiksen (S), er parat til at sende våben til Ukraine (hvilket regeringen ellers før har afvist), på grund af Rusland har stående omkring 100.000 soldater lige op til den ukrainske grænse, samt, så mange kampvogne “så lang øjet rækker”, har jeg læst om i vore medier. Altså en truenede situation, set fra Ukraines side – mener vi i vesten.

Vi har ligeledes sendt mandskab og fire f-16 fly til Baltikum, på grund af samme situation. Hvis situationen er så alarmerende, som det ser ud til fra statsministerens side, så er Bornholm altså også tuet! Men her sker der ikke en skid!

Så nu er mit spørgsmål, bliver Bornholm svigtet endnu engang af den danske regering (som i 1945, hvor sovjettiske styrker først befriede Bornholm fra nazisterne – og derefter “besatte” Bornholm i 11 måneder – uden den daværende regering gjorde et klap?).

Når de russiske jagere kommer ind over dansk luftrum, som de af og til har for vane, så starter der to F-16 fly fra Skrydstrup mod Bornholm. Selv om de flyver ret stærkt, var det så ikke en idé, at flyene var her på øen? Og især i denne tid?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *