Nyheder og reklamer på TV

Som folkepensionist ser vi en del nyheder på TV, og vi har for længst fundet ud af, at det med at kalde det for ”nyheder”, er stærkt overdrevet – for det er godt nok en god gang genudsendelser/gentagelser dagen igennem.

Det værste er næsten reklamerne, det får mavesyren helt op i spiserøret. Reklamer er noget af det mest dumme man kan se, og hvis de virksomheder, der bruger penge på noget sådan på TV, lige skulle vide, hvor mange gange der bliver slået væk fra dette uvæsen – for det er kvalmende!

Vi kan ikke være de eneste, der har dette synspunkt. I mange tilfælde bliver det til direkte afsky for det produkt, der bliver reklameret for – hvis man da ellers er kommet så langt til at opfange, hvad der egentlig bliver reklameret for, for så intetsigende er reklamerne på TV.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *