DF’s frie fald

Det frie fald Dansk Folkeparti (DF), i længere tid har været ude i, startede dengang da Morten Messerschmidt udtalelte om “den lille frøken Rikke Karlsson fra provindbyen Rebild, der mødte det mega store EU i Bruxelles – og som tilsyneladende ikke havde forstået en skid” – fik den effekt, der er en dræberboomerang værdig.

Nu er manden opstillet som formandskandidat, for ingen i DF har forstået budskabet fra dengang. Når/hvis Morten Messerschmidt bliver valgt som formand på søndag den 23. januar, vil der ikke være nogen redning for de tilbageblevne. DF vil blive sprængt i atomer, og alle vi andre, udenfor DF, vil blive befriet for et parti, der aldrig har forstået skriften på væggen.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *