Regler for borgere – og andre regler for statsledere

Naturligvis passer den overskrift ikke, for hvad der er vedtaget i det danske folketing eller i det britiske parlament i underhuset, gælder for alle borgere i de respektive lande. Men det er ikke dem opfattelse man får, når man ser på Premierminister, Boris Johnson (kons.), for han gør lige, hvad der passer ham.

Boris Johnson stod bag et selskab, hvor der, på det tidspunkt, ikke engang var tilladt at mødes med en anden person udendørs – og alligevel udsendte manden cirka 100 invitationer til selskabet den 20. maj 2020 – med beskeden “tag jeres eget sprut med”. Det var til en fest i haven i den britiske premierministers embedsbolig, har tv-selskabet ITV afsløret.

Dette skete på et tidspunkt, hvor menige briter ikke måtte forlade deres hjem, medmindre de skulle købe mad og medicin. Det var for at stoppe en galopperende smitte med covid-19.

Det giver sig selv, at en sådan person, som Boris Johnson, ikke er egnet til at være premierminister, så der kan kun være én udvej i denne sag. Han må tage sit gode tøj og forlade Downing Street 10, for det ansvar kan han slet ikke leve op til.

Manden pisser på befolkningen, og han er i den grad uværdig som premierminister.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *