Hvad er forskellen?

I dag kunne Danmark sætte endnu en rekord ind på kontoen – over 28.000 nye coronasmittede på ét døgn. Det er sgu da noget, der vil noget.

Mange af de ”nye” smittede er gengangere, hvilket vil sige, at de har før været smittet med corona – og kan endnu engang smitte videre, hvis de ikke bliver isoleret. Den eneste forskel på en vaccineret og en ikke-vaccineret må være, at den ikke-vaccineret bliver mere syg med corona, for de smitter begge to.

Så hvad er egentlig forskellen ved at vælge vaccinen fra, altså lige ud over, at den ikke-vaccinerede lever livet farlig for sig selv – for hvor meget virker vaccinen egentlig, når man gentagne gange kan blive syg af denne virus – selv om man er vaccineret?

Og ja – jeg er vaccineret tre gange, hvis det har interesse.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *