Kræft – en modbydelig sygdom

Sidste år blev jeg kørt ned af en bil, og da jeg blev scannet for skader på hospitalet i Rønne, fandt lægerne en 5 cm stor kræftcyste på min venstre nyre. Under en måned senere havde en læge, på Rigshospitalet i København, fjernet nyren – og han fik det hele med.

Siden min operation er to kammerater fra cykelklubben på Bornholm afgået ved døden – af kræft. De var begge meget yngre end jeg.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kunne være endt i samme situation, hvis ikke jeg var blevet scannet den dag – og jo, jeg sender flere gange en meget taknemmelig tanke ♥ til lægerne på Bornholms Hospital og Rigshospitalet, for, at jeg i dag er i live.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *