Hvem tror på en politiker?

Hvem tror på en politiker (det gælder faktisk dem alle). I dette tilfælde er der et par stykker, der har talt usandt (læs lyver direkte), idet regeringen, med statsminister, Mette Frederiksen (S), og justitsminister, Nick Hækkerup (S), havde orienteret alle om, at åbningen af de forseglede kuverter med oplysningen om resultatet af politiets arbejde for at genskabe de meget omtalte SMS’er – efter aftale med minkkommissionen – først skulle åbnes efter kommunevalget. Men sandheden er – at det ene og alene er de to omtalte ministres egen beslutning for åbningen af kuverterne – oplyser minkkommissionen.

Jeg husker, at en tidligere justitsminister, Morten Bødskov (S), blev fyret for at lyve – vil det samme ske i dette tilfælde. Jeg har mine stærke tvivl, når en statsminister (og især Mette Frederiksen) er indblandet.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *