Kommunevalget er over os

I dag har de opstillede partier til kommunevalget fået lov til at ophænge deres hæslige valgplakater alle mulige og umulige steder i byer og på land. Alle partier har voldsomt travlt med at finde de bedste steder. Det er noget helt andet efter valget, for selv om partierne har pligt til at fjerne deres hæslige skilte, så kniber det gevaldigt med at få dem fjernet. Selv uger efter et valg, kan man se de mange plakater alle steder.

Og hvem skal man så stemme på? Helt ærligt, jeg har totalt mistet troen på vore politikere. De lover alt muligt før et valg, og holder ingenting efter et valg – og det er det eneste, der holder stik – også denne gang.

Når jeg har semt på et eller andet parti, skal jeg stå på mål for alle deres udskejelser og utroværdighed, og det nægter jeg at gøre denne gang – derfor stemmer jeg blankt som protest!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *