Endnu et skib rammer Bornholm

Det hollandske fragtskib, Beaumaiden, er atter fri af Nyker Rev, der ligger lige ud fra Sorthat. Fragtskibet er 88 meter langt, og drønede lige ind i Bornholm på vej østover. Ifølge pressen er et af besætningsmedlemmerne nu sigtet for spiritussejllads.

Nu er det ikke første gang, at et skib, styret af en lidt fuld person, drøner ind i Bornholm. Sidst jeg hørte om det, var det et russisk skib, der forsøgte at flytte Bornholm nærmere til Rusland, uden det lykkedes på nogen måde.

På den anden side, hvad ligner det også, at placere en ø lige midt i Østersøen, hvor der normalt sejler skibe?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *