Endnu ikke klar på cyklen

Det bliver nok først til efteråret, jeg så småt begynder på min genoptræning på de bornholmske landeveje. Mine hofter laver stadig vrøvl efter det styrt jeg var ude for, da en bilist ikke overholdt sin vigepligt, og kørte ud foran mig. Jeg havde ikke en chance for at undgå sammenstødet.

Vi var to ryttere på vejen. Jeg havde en knaldgul cykeljakke på, og min makker havde en knaldrød cykeljakke på. Fra vejen, hvor bilen kom fra, var der næsten en kilometer udsyn til begge sider, inden han kørte ud over de hajtænder, der markerede hans vigepligt. Jeg kan kun gætte på, hvad der optog ham, inden han overtrådte færdselsloven – men mit gæt er noget med en mobiltelefon – for hvis han havde haft sine øjne på kørebanen, så havde han med garanti set os.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *