Coronavaccine

I sidste uge så jeg et indslag på TV om en vaccine mod corona, der pt. blev afprøvet på mennesker i Brasilien – og indtil nu ser forsøget lovende ud. Vi kunne med al sandsynlighed forvente en vaccine i anvendelse i december eller januar – så langt og lovende var forsøget – sagde de.

Det man så endnu ikke er klart over, er, hvilke eventuelle følgevirkninger vaccinen har, eller hvor stor en procentdel vaccinen virker på i befolkningen. Succeskriteriet for virkningen ligger helt oppe på 70 procents af en befolkning, ellers er det foreløbige mål ikke nået.

Allerede for over en måned siden, kunne Putin i Rusland berette, at de havde en vaccine der virkede, ja, selv hans datter var blevet vaccineret. Siden har vi ikke hørt noget om vaccinen. Er det bare propaganda, eller har russerne gang i vaccinationen af hele befolkningen?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *