Frank Jensen

Emnet i dag i TV2’s “Presselogen” var bl.a. den afgåede københavnske overborgmester, Frank Jensen (S), der i diverse medier har fortalt om sin uskyld i de beskyldninger, der blev rettet mod hans person, der medførte til hans afgang i embedet.

Nu mener jeg at have læst, at samme Frank Jensen har undskyldt sin opførsel, der førte til de krænkelsesbeskyldninger han siden har indrømmet, så derfor kan det virke noget mærkeligt i, at han nu mener, at beskyldningerne ikke har hold i virkeligheden!

Hvis Frank Jensen er uskyldig, hvorfor har han så ikke kæmpet for at få renset sit navn? Nu står hans eftermæle tilbage som, at han måtte gå af på grund af op til flere sexismesager, hvilket må siges, at disse anklager kunne han have været foruden – hvis han var uskyldig. Nu er den mulighed forsvundet.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *