Hva’ba

Hvordan kan det være, at det tager flere uger for almindelige mennesker at komme sig over en coronasygdom – når USA’s præsident, Donald Trump, kun behøver omkring 4 dage, inklusiv isolation, at ryste dette uvæsen af sig?

Nu er det selvfølgelig ikke alle, der har 10 (ti) læger til at tage vare på dig (som Trump havde), men denne virus har vel et eller andet forløb i organismen, inden den er ude igen – for vi har reelt endnu ikke opfundet noget effeltivt middel imod denne virus – og da slet ikke en vaccine, så man kan være forud for et virusangreb!

Men måske har præsidenten slet ikke været testet positiv, men derimod kan hele seancen bare være et stunt forud for præsidentvalget?

Med den lystløgner til Donald Trump, kan man forvente sig alt – selv en falsk coronatest.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *