Politik er holdninger

Det vidste vi godt i forvejen – at politik er holdninger. Men i den sidste uges tid har vi fundet ud af, hvilke holdninger Morten Østergaard (tidligere politisk leder i Det Radikale Venstre) og Frank Jensens (S) holdninger er, og hvis det er politik, så hører ingen af dem hjemme i politik.

Frank Jensen (nu tidligere overborgmester i København) har i går forladt politik på grund af – som han skriver på facebook – “at jeg er forfærdelig ked af, at der har været episoder, hvor kvinder har følt sig krænket af min opførsel. Det vil jeg først og fremmest sige undskyld for.”

Det der med, at “han er forfærdelig ked af”, kan jeg ikke bruge til ret meget, for hvis han var ked af det, så havde han nok holdt op for længe siden – næh han har nok nærmest frydet sig over sin magt til at kunne fortsætte sine krænkelser.

Det han nok er mest ked af, er, at det nu er kommet offentligt ud, så han ikke kan gøre det mere – for ellers får det virkelig konsekvenser for ham!

Har han så lært af det? Jeg så hans “forestilling”, hvor han proklamerede sin afgang som overborgmester – og min mening er efterfølgende – at, manden har intet lært. Det er alle de andre det er galt med. Så er det sagt!

Henrik Qvortrup, fra B.T, siger om Frank Jensen, “han blev ramt af noget, han ikke helt forstår.” Det kan vist ikke siges mere rigtigt.

Med hensyn til Morten Østergaard, så håber jeg, at han er helt færdig i politik – for hans holdninger (læs politik) er helt på linje med Frank Jensens – og hvor er moralen egentlig henne for de to herrer, for tilsyneladende er den overhovedet ikke eksisterende!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *