Københavns overborgmester

Den får fuld skrue for tiden i de danske medier med hensyn til “MeToo” bevægelsen, der fik rigtig gang i den, efter Sofie Lindes afsløringer om forholdene i DR-ledelsen.

Det Radikale Venstre fulgte så op med at forlange Jeppe Kofod fyret som udenrigsminister på grund af en 12 år gammel sag, hvor ministeren havde haft et forhold til en 15-årig pige. Der var intet ulovligt i det forhold – kun moralsk.

For at sætte trumf på deres argumenter, indledte de radikale en undersøgelse om sexisme i deres eget parti – hvilket ikke faldt så heldigt ud for den politiske leders, (Morten Østergaard) side, for han havde op til flere sager liggende af den art.

Frank Jensen
Alt dette – og mere til – har afstedgjort, at blikket også er faldet på Københavns overborgmester, Frank Jensen (S), der løbende har været i medierne, for ikke at kunne holde hænderne for sig selv ved bl.a. julefrokoster.

Efter disse sager er blevet varme igen, er der dukket endnu et par sager op for Frank Jensen, så nu har statsministeren et problem med sin næstformand i partiet.

Nu tænker jeg ikke så meget på Frank Jensen i disse sager, for han har selv været skyld i dem, – hvis bare halvdelen af anklagerne holder vand. Men jeg tænker mere på hans kone og børn, der må lægge ryg til de beretninger, man kan læse om i vore medier, – og ikke mindst – se og høre på TV, hvor de krænkende udtaler sig i detaljer, for det kan bestemt ikke være “sjovt”!

Efterhånden må der være stof nok til endnu et par afsnit om “Borgen” på TV, men måske kan det også blive for klamt (i hvert fald forbudt for børn)?

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *