Lidt fra min nye bog

Det er “næsten” ligesom at bygge et hus, som at skrive en bog, for man kan ikke bygge et hus fra første sal og opefter – grunden skal også med. Så når jeg skriver, har jeg et grundlag, som jeg opbygger fortællingen på, herefter fortællingen/historien, der skal hænge godt sammen med slutningen.

Det er i korte træk det, jeg bygger en bog op på, så må jeg se om mine læsere kan lide det jeg skriver. For lige at give lidt fra bogen, er her et kort afsnit:

”Nu dukkede Inge Lises udtalelse fra før op i Olafs baghoved: ”Af og til tror jeg, at du skal læse lidt mere mellem linjerne Olaf, måske bliver du overrasket?”

Han satte sig i sofaen ved hendes side, og begyndte straks at tegne den før så usynlige linje. ”det er altså denne linje vi mennesker bevæger os over og under, alt efter om vi er vågne eller sover!”

Hun rykkede lidt tættere på ham, så tæt, at han kunne mærke varmen fra hendes krop. Et kort øjeblik gjorde det ham lidt usikker, men kun et kort øjeblik, for selvfølgelig var hun da bare interesseret i hans forklaring – og intet andet!”

Naturligvis omhandler bogen meget andet end det begyndende forhold mellem Olaf og Inge Lise, men alligevel er det ikke helt uvæsentligt. Det, og meget mere, vil du kunne læse i bogen “Mellem linjerne” – rigtig god læselyst.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *