“Mellem linjerne” frigivet i dag

Min nye bog, romanen “Mellem linjerne”, er godkendt og frigivet i dag, så den kan nu bestilles fra jeres boghandler fra på mandag den 19. oktober.

Bogen blev til ved, at jeg anvendte nogle af mine egne oplevelser som udgangspunkt – men altså kun som udgangspunkt. Dog havde jeg en plan med bogen, inden jeg begyndte at skrive, men den plan ødelagde personerne i romanen fuldstændigt, for de havde helt andre planer.

Derfor blev indholdet også lidt spændende for mig, efterhånden som bogen skred frem. Selve slutningen blev en hel del anderledes, end jeg havde forestillet mig, så hvis du syntes om den, er det udelukkende personerne i bogen, der skal have den ros.

Og hvor foregår så handlingen? Joh, den foregår mest på Færøerne (som jeg for mange år siden tabte mit hjerte til), men den kommer også lidt omkring København og Tasmanien.

Vedrørende slutningen? – jeg skal i hvert fald ikke røbe noget.

Når jeg skriver en bog, er jeg i en helt anden verden, for ligesom en skuespiller, lever jeg mig helt ind i stoffet, så da jeg var færdig med romanen, blev jeg lidt trist til mode. Nu skulle jeg forlade alle dem, jeg havde skrevet om i tre måneder. På den anden side, så kan jeg jo bare skrive en ny bog, så det gør jeg nok 😉

Rigtig god fornøjelse med læsningen.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *