Blæsevejr på Nordlandet

I går havde vi et blæsevejr over Nordlandet på Bornholm. Det blæste 17 m/s fra nordøst, og det vil sige, at vi havde vinden lige direkte ind på kysten.

Da jeg så også var en tur i Allinge, havde jeg selvfølgelig mit kamera med, for når det blæser den vindstyrke, kan der godt være nogle gode motiver at fange på molen ind mod Allinge Havn, og det var der en hel del andre, der også havde fundet ud af.

Selv om det ikke lige var en orkan, så kunne man sagtens fornemme vindstyrken på havnen, så det der med at stå der rigtig længe, for at få et helt specielt motiv i søgeren, havde ikke mange chancer for at overleve – for vinden gik lige gennem marv og ben.

Men et par gode billeder blev det alligevel til, så derfor skal mine læsere lige have det med her på bloggen. De mørke skyer på billederne blæste med vinden, så der var ikke så meget vand i dem, som man skulle frygte. Men vand fik de lavtliggende områder alligevel, for det sørgede havet og de 5 meter høje bølger for.

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *