Ståle, ny landstræner for Norge?

Da jeg læste, at Lars Lagerbäck var villig til at trække sig som træner for Norges fodboldlandshold, – efter at holdet torsdag aften tabte 1-2 til Serbien i Nations League, tænkte jeg, at nu mister FCK deres træner, for hvor længe kan Ståle sige nej som sit lands fodboldlandstræner?

Så kom bomben i går (det var næsten for godt til at være sandt for Norge), at Ståle Solbakken var fyret som træner for FCK – og helt uden drama og sure miner!?!

Helt ærligt, så tror jeg, at det er ud fra fælles forståelse, at denne “fyring” kommer præcis nu. For nu kan Ståle Solbakken komme hjem til drømmejobbet – for denne timing er næsten for helt perfekt. FCK ligger i bunden af Superligaen, og har heller ikke præsteret at komme ud i de europæiske kampe – altså er en “fyring” helt perfekt.

Alle er glade, og de fodboldglade nordmænd får deres ønske opfyldt, om, at få Ståle Solbakken i spidsen for deres elskede fodboldlandshold.

Har vi det ikke dejligt?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *