Snyd i vild med dans?

Indrømmet, jeg ser vild med dans, og har gjort det hvert år det er blevet sendt på TV 2. Så er det sagt. Jeg gik oven i købet til dans ved Bendixens danseinstitut i Skovlunde i 50’erne – men det er så lang tid siden, at det næsten er løgn, for min danselærer var ikke mindre end Frode Bendixen, der er far til Brit Bendixen! Så ja, jeg er ret gammel.

Efter Mads Vad og “nydanseren” Emili Sindlev havde danset deres dans i går aftes, bad dommeren, Jens Werner, Mads Vad om at vise sine hænder, for han måtte da have magiske hænder, da han åbenbart kunne forvanle en “nydanser” så hurtigt til så dygtig en danser på relativ kort tid!

Hvis vi skal sammenligne de nydansere, der på dette hold er samlet, så kan man sagtens konstatere, at den tidligere håndboldspiller, Lars Krogh Jeppesen, er en fuldblods nydanser – set i forhold til Mads Vads dansepartner, Emilie Sindlev, hvor hendes cv på danseområdet er et helt andet end omtalte håndboldspiller.

Ifølge vore medier, så er Emili Sindlev tidligere konkurrencedanser og verdensmester i hip hop!!!

For mig lyder dette ikke som en nydanser, nærmest tværtimod. Og set i forhold til håndboldspilleren, er det ren snyd at sætte dem i samme kategori som nydansere. Det hænger bare ikke sammen!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *