Udvis ham

Sverige har godkendt, at Rasmus Paludan er svensk statsborger, hvilket han for øvrigt har været de sidste 30 år – så egentlig undrer det mig, at det spørgsmål kan komme bag på de svenske myndigheder?

Men tilbage til det der er mit eget spørgsmål – for Rasmus Paludan har kostet vor statskasse en del millioner for at beskytte ham mod islarmisterne, der hellere end gerne vil have ram på ham, efter han, yderst provokerende, brænder koraner af lige for næsen af de mest troende muslimer.

Kunne vi, altså efter det nu er blevet bekræftet fra svensk side, ikke bare udvise Rasmus Paludan til Sverige, og herefter nægte ham indrejse til Danmark for bestandig? Vi ville i hvert fald spare en hel del penge på den post, og frigive politiets til andre opgaver!

Jeg véd godt, at mit forslag ikke holder i Byretten, for så let slipper vi ikke af med det problem.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *