Det siger mere om …

Pia Kjærsgaard, fra Dansk Folkeparti (DF), har den opfattelse af sexismedebatten, at hendes medsøstre selv skal sige fra overfor deres påtrængende mandlige kolleger i folketinget.

Hvis det var så let, så ville denne debat slet ikke være startet – er min påstand så. Jeg vil endda gå så langt at sige, at med den udtalelse, fra Pia Kjærsgaards side, så siger hun, at det helt er kvindernes egen skyld!

Den lader jeg stå lidt endnu.

Pia Kjærsgaard siger videre til Jyllands-Posten: “Jeg nægter at tro på, at det har den alvorlige grad, som nogen giver udtryk af!”

Pia nægter i det hele taget, at der skulle være en rådden kultur på Christiansborg!

Når jeg så læser videre i Jyllands-Posten, om de udtalelser, som flere af de kvindelige folketingsmedlemmer fortæller, så komme en tanke snigende til mig, om, at “den gode Pia” sikkert har taget “en lille én på øjet i ny og næ i folketinget”, for det er godt nok grow læsning, det Jyllands-Posten beretter.

Jeg kan kun tilføje om Pia Kjærsgaard, at hendes udtalelser siger mere om hende end godt er, men det tror jeg nok, der skal være et par stykker af hendes kolleger, der vil fortælle hende.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *