Er DF på vej i graven?

Da Dansk Folkeparti (DF), fik en ordentlig vælgerlussing ved sidste forlketingevalg, sagde formanden, Kristian Thulesen Dahl, at kaptajnen ikke forlader skuden, bare fordi skibet har været inde i et stormvejr, men han sikrer skuden kommer trygt i havn (noget i den retning).

Nu er det ikke bare formandens skyld, at det er gået skidt for partiet, men uanset hvem det kan tørres af på, så er det formandens ansvar, at det er gået sådan – altså, at skibet befinder sig lige midt inde i orkanens centrum, og så er han nok ikke den rigtige til at navigere skibet trygt i havn!

DF begyndte rigtig deres nedtur, da det kom frem, at de fonde, som Morten Messerschmidt stod for i EU (Meld og Feld), efter “Olafs” efterforskning, blev afsløret som ren svindel (ifølge artikel i Altinget af den 16. oktober 2019).

Siden er samme Morten Messerschmidt blevet næstformand i DF, hvor han slet ikke lægger skjul på, at han går efter formandsposten, hvilket vel er ret naturligt, for det er vel det man har en næstformand til!?!

Men – når så partiet ledes af en formand, der er direkte skyld i partiets dårlige vælgertilslutning, samt en næstformand, der åbenbart står for et svindelfortagende i form af Meld og Feld, så er der vel ikke noget mærkeligt i spørgsmålet om, er partiet på vej i graven – af egen fri vilje?

Noget tyder på det.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *