Ingen af de to ministre skal gå af

Forsvarsminister, Trine Bramsen (S), er ude et stormvejr, hvor flere partier mener hun har håndteret sagen om Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) forkert, hvor hun beskyldes for, at være mere optaget af, at gå efter enkeltpersoner i forsvaret !

Den lader vi stå lidt endnu.

Nu er det ikke ligefrem en sag af ny dato, da op til flere forsvarsministre der har været vidne om det der er foregået, samt har den tidligere forsvarsminister, Claus Hjort Frederiksen (V), i detaljer fortalt om et samarbejde mellem FE, og USA’s NSA i et interview med Weekendavisen. Det er direkte ulovligt i form af hans tavshedspligt!

Jeg mener ikke, at Trine Bramsen har kunne handle meget anderledes end det hun gjorde, men derimod mener jeg, at op til flere forsvarsministre står til en “røvfuld”, med deres viden og accept om det der er foregået – det som Claus Hjort Frederiksen i detaljer har fortalt om!?!

Så er der sagen om udenrigsministeren, Jeppe Kofod (S). Altså, vi taler om en 12 år gammel sag, hvor Jeppe Kofod mistede alle sine ordføreposter, samt han undskyldte for sine handlinger – hvor han havde sex med en dengang 15-årig pige.

Jeppe Kofod havde intet kriminelt gjort, men moralsk var det ikke i orden. At man så i dag – 12 år senere – kræver hans afgang er meget for langt ude. Det tog er for længst kørt!!!!! De folketingsmedlemmer, der i dag går efter Jeppe Kofod, har jeg kun ét råd til, få jer et liv!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *