Stadig problemer efter ulykken

Selv her, 4 måneder efter jeg blev kørt ned af en bil, har jeg stadig problemer med det højre ben. Jeg blev ramt hårdt af bilen i min højre side, dog var jeg så heldig, at ingen knogler var brækket, men en slimsæk ved hoften er smadret, samt har jeg problemer med knæet.

Det giver smerter når jeg skal ligge ned – altså når jeg skal sove. så i morgen går turen til Klemensker, hvor min læge har henvist mig til en fysioterapeut. Problemet skal trænes væk – mener min læge, så jeg skal have noget undervisning i den slags øvelser.

Siden ulykken har jeg heller ikke kunnet cykle, men det kommer nok igen lige så stille, dog vil min MTB’er nu tage over på den front. Et eller andet sted behøver jeg vist heller ikke bevise ret meget mere på racercyklen. Dog bliver denne cykel ikke gemt væk, for den står allerede klar på hjemmetræneren.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

8 kommentarer til Stadig problemer efter ulykken

 1. Tom Spjeldnæs skriver:

  T T T = Ting Tar Tid
  Piet Hein
  Det tar tid å trene seg opp igjen, Erik.
  Men, det et godt tegn at du er uttålmodig.
  Take care, but take it 😉
  Tom

 2. Erik Krog skriver:

  Tak Tom, – min kræftoperation, hvor jeg fik fjernet den ene nyer, er jeg kommet over, så det undrer mig, at det andet skal tage så lang tid. Jeg er afhængig at at motionere pga. min diabetes, så det er nok derfor jeg er lidt utålmodig, men jeg skal nok komme ovenpå igen 🙂

 3. Randi skriver:

  Du skal passe på dig selv; også for os, far. <3

 4. Benny Svendsen skriver:

  Hej Erik, håber behandling vil hjælpe. Tak for cykeltrøjen som passer fint. Så god bedring.

  • Erik Krog skriver:

   Tak Benny, jeg er begyndt på nogle laserbehandlinger samt et par simple øvelser, så jeg håber det hele hjælper, så jeg snart kan komme ud på MTB’eren

 5. Aino Krog skriver:

  Håber det vil hjælpe dig Erik <3 så du igen kan sove uden smerter! :o)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *