Endnu en plejehjemsag

Så ramte endnu en plejehjemsag forsiderne på landets medier. En plejer tilsvinede en dement ældre dame i sådan en grad, at det skriger til himlen.

Det eneste positive der er at sige i den sag er, at da den ansvarlige for plejehjemmet så optagelsen, startede hun resolut sin bil, kørte direkte ind på plejehjemmet, fratog nøglerne fra den pågældende plejer, og smed ham ud på røv og albuer.

De mange sager er desværre kun dokumenteret ved skjulte optagelser. Jeg håber ikke, at seancerne er mere reglen end undtagelsen, men tvivlen er sået!

Det er åbenbart en rådden kultur, der hersker på de danske plejehjem. Den skal stoppes omgående!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Endnu en plejehjemsag

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Jeg hørte,at der blev snakket engelsk til den demente dame??? Det er og bliver ledelsena ansvar og jeg tror ikke den”engelsk”talende mand er uddannet sosu hjælper,så ansvaret er lederen….Men utroligt at det foregår,det tyder på at der er “puttet”nogle personer ind i området,der absolut ikke skal være der!!

  2. Erik Krog skriver:

    Ja, hvis manden ikke har været uddannet, så er det lederens ansvar, men det véd vi jo ikke John – men den ansvarlige leder reagerede også omgående ved at smide den omtalte person på porten. Spørgsmålet er bare – på hvor mange steder foregår dette?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *