Sofie går efter bolden

Når Pia Kjærsgaard (DF) påstår, at Sofie Linde gør sig selv til et offer, i den sag, som Sofie Linde selv har rejst om sexisme på arbejdspladsen ved ikke at fortælle navnet på manden der krænkede hende, så har Pia Kjærsgaard ikke forstået budskabet i debatten.

Sofie Linde går efter bolden – og ikke manden. Det er sexismen på arbejdspladsen hun vil til livs, hvilket de mange underskrivere i debatten har forstået.

Når vi så i dag kan se et indlæg på TV2 NEWS, hvor Pia Kjærsgaard ikke forstår, at man ikke kan være lidt frisk overfor sine kolleger – så som, “du ser godt ud i dag” og i den genre, så har konen slet ikke forstået en pind af det Sofie Linde sagde på scenen “Han tog mig i armen og sagde til mig, at hvis jeg ikke suttede hans pik, ville han ødelægge min karriere!!!”

Den udtalelse er meget langt fra “en frisk morgenkommentar” på kontoret. Så Pia, Sofie går efter bolden – og ikke manden – som du helt åbenlyst går efter.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *