No deal

Tiden nærmer sig, hvor EU og UK skal finde en fælles handelsaftale for Storbritannien ved deres udtræden af EU tidligere på året.

Forhandlingerne (hvis der overhovedet er nogen?) går meget langsomt. Mit indtryk er også, at der slet ikke er en vilje i UK for en aftale overhovedet, så mit bud på den endelige udgang bliver en “No deal brexit”.

Der er også det element for UK, at der vil blive store problemer med grænsen mellem Irland og Nordirland, der vil blive lukket ved en No deal-løsning, og det vil helt sikkert danne grundlag for nye uroligheder i det hårdt prøvede område.

Jeg håber meget, at der findes en løsning, men jeg har intet at have det i – desværre.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *