Også jøderne må flytte sig

Danmark har altid passet godt på “sine jøder”, og det skal vi blive ved med! Men i sagen om en forbydelse af omskæring af drengebørn i Danmark, som jøderne kalder for den størst krise siden Den anden Verdenskrig, har jeg slet ingen forståelse for!

Det krymper i mig, når jeg tænker på de smerter, de små drenge må gennemgå under en omskæring uden bedøvelse. Altså, vi skriver år 2020, og selv den danske udgave af vor kristne tro flytter sig jævnligt i forhold til udviklingen – bare tænk på kvindelige præster, vielse af homoseksuelle, omskrivning af fadervor og meget mere.

Så når statsministeren, Mette Frederiksen (S), påberåber sig historiens baggrund, for hendes standpunkt til ikke at forbyde omskæring af drengebørn, kan jeg slet ikke følge hende (og så kalder hun sig for børnenes statsminister!?!). Ligesom vi andre følger med tiden, må også jøderne flytte sig.

Min mening om religion er den, at det kun er skabt for at have magt over mennesket – og her må jeg indrømme, at det går næsten for godt.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *