– om at kaste med sten

– når man selv bor i et glashus!

Det er det jeg vil sige om Danske Banks chefstrateg, Henrik Drusebjerg.

Hans udtalelser om, at “unge i økonomiske kriser har lært, at hvis der sker noget, kan man læne sig tilbage og blive reddet. Det giver en generation, som mangler vilje og knofedt til at tage fat og skabe sine egne muligheder!”

Det er godt nok en udtalelse, der vil noget, og især når vi så tænker tilbage på dengang den økonomiske krise lagde sin klamme hånd ind over landet – og ikke mindst på vore banker. Dengang fik bankerne – og ikke mindst Danske Bank – stillet mange milliarder i garanti og likviditet til rådighed af staten – altså af os!

Så når Henrik Drusebjerg kommer med den slags udtalelser, så kaster han i den grad med sten i deres eget glashus – og det kan kun gå én vej. Og lige for tiden – men den sidste skandale for Danske Bank i mente – tror jeg ikke det er tidspunktet, at komme med den slags udtalelser.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *