Mellem linjerne

Jeg har en ny bog i støbeskeen. Den hedder “Mellem linjerne” og jeg regner med, at den udkommer den 15. oktober gennem BoD.

Som så mange andre forfattere, har jeg taget et par personlige oplevelser som udgangspunkt til en roman. Jeg havde også en egentlig plan for romanen, men personerne i romanen ville det anderledes, så nu fik jeg også prøvet at skrive lidt om romantik – og det sker ikke hver dag.

Dog er romanen meget mere end det nævnte. Den handler for det meste om Færøerne, men har bl.a. sit udgangspunkt i København. Når jeg skriver bl.a., så er det fordi nogle episoder på Tasmanien ligeledes er beskrevet.

På Færøerne kommer jeg ind på grindedrab, fiskeri, havjagt, fåreindfangning på fjeldet – og ikke mindst et bygdebryllup. Hvordan jeg så roder mig ind i noget som romantik, må læserne selv finde ud af – når de læser bogen.

Rigtig god fornøjelse.

Erik Krog

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Mellem linjerne

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Ja-men det venter vi så på……

  2. Erik Krog skriver:

    John, du skal ikke bilde mig ind, at du køber bogen?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *