– er du forvirret?

For ikke så længe siden (omkring en uge) fortalte præsident Trump den undrende verdenspresse, at resten af Verden var misundelig på USA for deres behandling af coronepandamien, hvor de (USA) kunne fremvise “de laveste talt for ramte” i forhold til resten af Verden.

I dag kunne jeg så læse, at samme præsident vil have præsidentvalget udskudt på grund af smittefaren for samme coronapandami!?! Jeg mener at vide, at Polen lige har gennemført et valg, og når “USA så har de laveste tal i hele verden mht covid 19”, hvad er så problemet?

Det kunne vel ikke tænkes, at Trump kun vil have udskudt valget, pga han er langt bagud i meningsmålingerne?

Den mand er bare for meget!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *