Væltes regeringen?

Man skal kunne stole på en minister – og især en Statsminister, og noget tyder på, at det kan blive noget svært i den henseende for Mette Frederiksen (S), i sagen da Danmark lukkede ned under coronakrisen.

At påstå, at Statsministeren direkte lyver, skal der ret gode beviser på bordet for, men en hel del tyder på, at disse beviser allerede er kommet på bordet.

Når både direktøren for sundhedsstyrelsen, Søren Brostrøm, samt den faglig direktør hos Statens Serum Institut, Kåre Mølbak, direkte har frarådet Mette Frederiksen imod en nedlukning, skal der en del til, før det kan modbevises, at vi har en Statsminister, der ikke taler sandt. For når Statsministeren går direkte ud og siger, at det er på sundhedsmyndighedernes anbefalinger for en nedlukning, så er det – for at sige det lige ud – en direkte løgn!

Hvis vor Statsminister bliver stillet overfor et mistillidsvotum i Folketinget, kan det ende med regeringen bliver væltet – men det er helt op til et flertal i Folketinget.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *