Den løgnagtige Trump

Jeg kan stadig ikke fatte, at så mange mennesker har stemt på præsident Tump i sin tid, og skulle han bliver genvalgt, så falder Ebbe Rodes påstand om, at en politiker kan tage røven på vælgerne en gang – men ikke to gange!

Ifølge Trump,  misunder hele verden USA for deres håndtering af coronavirussen.

Hans postulat kommer af, at ingen lande har testet så mange mennesker, som de har gjort i USA, derfor er tallet for smittede højere i USA (3,78 mio) end i den øvrige verden! Virussen breder sig slet ikke i landet!?! – har manden prøvet at tælle de døde (142.000) – sat op imod den øvrige verden? Tallene er fra den 19. juli 2020.

Der er også en ret god grund til, at der endnu ikke er åbnet op for turister fra USA til EU. Det er simpelt hen for farligt på grund af de mange smittede i store dele af USA.

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *