Specielle motiver på teknisk samling

Jeg er endnu ikke begyndt på Bornholms Tekniske Samling (BTS) efter sammenstødet med bilen på Borrelyngvej, samt – og ikke mindst, min efterfølgende nyreoperation – men jeg har svært ved at holde mig væk for dette helt fantastiske museum.

Dog er jeg godt klar over, at jeg ikke skal forcere noget, så I skal nok ikke vente med at se mig som kustode før engang sidst i denne måned.

I dag var jeg lige forbi museet sammen med min nabo, Benny, som jeg har fået lokket med på museet som aktiv, og noget siger mig, at han også bliver bidt af denne fritidsbeskæftigelse – og det kan jeg ikke være utilfreds med.

Jeg havde selvfølgelig taget mit lille Canon G9 kamera med, og da jeg gik gennem “håndværkergaden”, kunne jeg slet ikke stå for de motiver, som vore vinduer i den gamle bondegårdsbygning, nærmest skriger efter mig – og det er lige netop denne stemning, jeg forsøger at gengive gennem modlyset i vinduerne.

Huske lige, at klikke på billederne, for så får du det helt rigtige indtryk af stemningen på Bornholms Tekniske Samling – og så bliver det svært at holde sig væk fra dette meget specielle museum på toppen af Bornholm.

 

©: Erik Krog

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *