Ikke så mange indlæg for tiden

Det går ligt trægt med mine indlæg på bloggen for tiden. Jeg har da også en del andet at se til, bl.a. har vi en ret stor have, og den kræver sin tid, hvor jorden nærmest er lige så hård som cement på grund af tørke.

Der er også noget, som hedder træpleje m.v. her om foråret, så selv min cykel må tage en pause, men dette skyldes lige så meget et siddesår, jeg fik for 2 uger siden – dog regner (håber på) jeg med, at være tilbage på landevejene på søndag.

Så er der min nye bog, “Læs mellem linjerne”, som jeg allerede har læst igennem et par gange. Her er der ikke bare rettelser i form af stavefejl, men også en del om- og nyskrivninger, inden den slippes løs for en forlægger. Så der er nok at se til, selv for en pensionist (og sæsonen for teknisk samling står også lige foran en åbning).

Men jeg skal nok komme igen på et senere tidspunkt 😀

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Ikke så mange indlæg for tiden

  1. ham selv skriver:

    gammeldags patsalve alt det nye virker ikke trods store annoncer

    ham selv

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *