Ingen udlændinge i påsken

Foråret er kommet til Bornholm, – når tyskerne er ankommet. Sådan er det altså bare ikke i år, for vore grænser er lukket på grund af coronakrisen. Men foråret har alligevel fundet sin vej til Østersøen, selv om vinden, ude fra havet, stadig er ret kold.

I går gik cykelturen blandt andet op over højderyggen fra Olsker til Rø, og her mødte jeg bare to biler på hele den vej. Da jeg nærmede mig golfbanen ved Rø, så jeg to unge piger gå lige midt på vejen – og de havde bestemt ikke til hensigt til at flytte sig. På den anden side, så sagde det også en del om turismen på Bornholm for tiden, for den er der ikke meget gang i.

Men nogen er der alligevel kommet, for jeg kan se en del flere biler, ved de huse, der normalt ikke er helårsbeboelse i. Der er ligeledes også en hel del biler, der har den opfattelse, at vore cykelstier er de rene parkeringspladser!?!

Også i vore indkøbscentre ser jeg en stigende tendens til, at folk ikke opfatter coronakrisen som noget, der findes i “sommerlandet”. Så, os der bor på Bornholm, skal nok passe lidt mere på her i påsken, for der er altså en del, der er pisseligeglade i denne meget alvorlige tid. Men her er så lige en servicemeddelelse til vore gæster, om, at den danske lovgivning også gælder på Bornholm!

Lige en oplysning mellem mig og mine læsere – jeg har faktisk kørt på en Corona trykmaskine på Færøerne – men lad det blive mellem os 😉

God sommer, – men på på jer selv derude

©: Erik Krog                                 Læg lige mærke til anemonerne i skovbunden – det er forår 😀
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *