Oppe i trætoppene

De sidste par dage har det (igen) blæst en del. I går havde vi 14 m/s og med stedvis regn, i dag er det bedre, hvor vi er helt nede på 12 m/s – og ingen regn, men med meget vekslende skydække, og nogen sol (jeg lyder næsten som en vejrudsigt fra TV 2).

Det vekslende skydække, fik mig lidt ud med kameraet, for vore trætoppe står sig rigtig godt med denne baggrund. Det varer ikke så længe, før vi får blade på træerne, og så ser træerne helt anderledes ud.

I denne tid kommer jeg for lidt ud på cyklen, for med en diabetes, holdt holdt imod den coronavirus (og min stærkt fremskredne alder), skal jeg nok passe lidt på mit helbred.

Nu håber jeg, at vejret arter sig så meget i morgen, som DMI har lovet, for der skulle vi  kun få en bæst på 5 m/s og også nogen lunere temperaturer, så burde det kunne lykkes, at tage en god cykeltur alene – hvis altså min ryg ikke gør vrøvl (joh, undskyldninger har jeg nok af).

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *