De milde gaver fra Danmark

På et at de daglige pressemøder, var vi vidne til, at statsminister, Mette Frederiksen (S) udtalte, at det var nødvendigt at lukke store dele af Danmark ned (den 11. marts), for, at mindske spredning af coronavirus.

Herefter blev borgernes syn på landets økonomiske situation kraftigt forværret!

Når langt de fleste produktionshjul står stille, kan det så godt undre en ældre mand fra Tejn, at vi har råd til at forære Ukraine hele 750 millioner kroner, samt, at Rasmus Prehn (S) har sendt en hel milliard kroner til coronabekæmpelse i Afrika, når jeg samtidig ved, at vi har en udgift, alene på ikke-vestlige indvandring og deres efterkommere, varigt på hele 33 milliarder kroner – om året – frem til år 2100!

I samme åndedrag, har vi dårlig råd til de gamle og syge på vore plejehjem, hvor vi hele tiden må lægge øre til besparelser på dette område. Det hænger bare ikke sammen!

Vi har daglige pressemeddelelser på TV om, hvor dyr denne coronavirus er for Danmark, for det hele er gået i stå – og alligevel findes der milliarder frem, for bl.a. at redde erhvervslivet og dermed vore arbejdspladser!?!

Der tales allerede om, at denne krise er så alvorlig, at den slår Finanskrisen fra 2008 – men den er åbenbart ikke værre end, at vi har råd til at give gaver i milliardklassen?

Erik Krog

 

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *