Fej for egen dør først

Sundheds- og ældreminister, Magnus Heunicke (S), bruger nu de store gloser, for, at få folk til at følge myndighedernes anbefalinger seriøst og derved undgå at sprede smitte blandt befolkningen.

I mine ører lyder det unægteligt “lidt” hult, for hvis der var nogen, der fra starten ikke tog spredningen af den coronavirus alvorlig, så er det vore myndigheder:

Hvad med de 50 norditalienere der bare myldrede ned i metroen og forsvandt ud i det københavnske natteliv? 50 personer, der kom fra det mest virusramte europæiske land, hvor ingen – jeg gentager – ingen, til at orientere dem om smittefaren, ikke engang en skiltning var der sat op!

Hvem taler om at være seriøs! For lige herefter eksploderede antallet af smittede i Danmark!!!!!

Og så er der asylansøgerene. Her gælder vore lukkede grænser ikke!!!! I Tyskland har man fundet asylansøgere smittet med coronavirus, hvor Holland nu har indført asylstop på grund af smittefaren – mens man i Danmark hyler op om, at befolkningen skal tage det alvorligt.

Statsministeren siger også, at det er bedre at gå et skridt for langt i bestræbelserne for at standse denne virus – det hæger bare ikke sammen med, at for bare 1½ uge siden anbefalede statsministeren, at der ikke afholdtes arrangementer, hvor der var over 1000 deltagere, samt at borgere afholder sig fra at give hånd, krammer eller kindkysser.

Altså dengang en anbefaling og intet påbud!

I dag er det helt ned til 10 personer, der ikke må samles, og her er der ingen anbefaling, det er et påbud, der kan udløse en bøde ved overtrædelse! 

Hvad med at feje for egen dør først!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *