Skriver for tiden

Det er bestemt ikke på grund af manglende vilje, at der for tiden ikke kommer så meget på bloggen, men jeg skriver for tiden på en historie, der naturligvis foregår på Færøerne.

Det er egentlig lidt sjovt at skrive på en roman, for personernes gøren og laden overrasker selv mig – hele tiden, så jeg er selv lidt spændt på, hvordan den ender?

Og hvordan påvirker det så mig, at jeg skriver om Færøerne? Her er der to ting, det første er, at jeg føler mig tilbage i den tid, hvor jeg boede der, så der kommer en masse minder frem, det næste er en naturlig følge af det første – jeg savner den tid i 60’erne på “mine øer”, som jeg kalder dem, især tiden på trykkeriet, som var helt speciel.

Det mest spændende blive nok, om jeg kan finde et forlag, som vil udgive den til den tid 😉

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *