TV – de kendtes legeplads

Jeg er efterhånden så dødtræt af, at se de samme slags udsendelser hele tiden på TV. Okay, så kan jeg bare slukke eller vælge et andet program, men nu er det altså ikke kun mig, der ser TV. Så deeeeeet 😉

Og hvad er så “De kendtes legeplads”?

Joh, alle de konkurrencer i mulige og umulige afskygninger, hvor der gættes, tegnes, synges, leges og alt muligt andet i en “konkurrence”, hvor præmierne er fuldstændig ligegyldig – men altid med de kendte i deltagergruppen.

Okay, det er underholdning, men et eller andet sted, er det den samme underholdning igen og igen – og det er det, jeg er dødtræt af. Jeg får også det indtryk, at de kendte er blevet fastansat ved TV?

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *