Døndalen

Jeg tog lige en afstikker fra landevejen ned mod udløbet af åen ved Døndalen.

Hele arealet fra cykel- og/eller gangstien ned mod Østersøen, var trimmet for de vildtvoksede brombærplanter, som vi ser overalt på Bornholm. Dog ligger alle de afskårne plantedele stadig på arealet.

Man skal nok ikke lige tage cyklen hen over dette sted, men mindre man har en enorm lyst til at lappe cyklen bagefter, for der er en del stikkende torne i de plantedele.

Længere henne – og i den rigtige afstand fra å-udløbet, så jeg tre lystfiskere nyde den friske luft, der slår dem i møde ude fra havet.

Og frisk luft var der nok af i dag, idet vinden blæste med 11 m/s med en “varme” på de 5 grader. Helt ærligt, så føltes det pissekoldt.

Jeg tog nogle billeder af udløbet, hvorefter mit blik søgte opad mod landevejen. Der var et godt stykke op. Føret var vådt og ikke lige til at cykle på, da det gik ret stejlt op, så der var kun én løsning på det problem – jeg måtte gå op til jeg kunne cykle igen. Men det var det hele værd. Herefter gik turen videre mod Rø og Klemensker. Joh, jeg får da set en del på mine cykelture 🙂

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *