Australien brænder

Igennem meget lang tid har der været bushfires i Australien. Storbyen Sydney er truet, samt er ilden heller ikke så langt fra Melbourne.

Sydney har gennem længere tid været indhyllet i røg, flere menneskeliv er gået tabt, byer er blevet nedbrændt. Mennesker er på flugt fra deres truede boliger, og næsten en halv milliard dyr er døde. 4000 mennesker står lige nu fanget på en strand på grund af ilden. Sagt på en anden måde, Australien kan ikke selv klare denne katastrofe – de har brug for hjælp!

Og hvor bliver så den hjælp af? Det siges, at Canada og USA står parate, men det hjælper sgu ikke ret meget – at de står parate, de skal i aktion!

Jeg har selv oplevet, at der er gået ild i bushen på Tasmanien, pga den ekstreme varme der er i landet, derfor kan myndighederne ikke selv klare den situation, de er i nu, hvor flere hundrede ukontrolleret brande hærger landet.

Forstå det dog – Australien har brug for hjælp – NU!

Erik Krog
(Tidligere bosat i Australien)
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *