Havnemiljø i Hasle

Indrømmet, jeg er “lidt” jaloux på det havnemiljø, de har i Hasle Havn, for det slår Tejn Havn med flere længder. Bare et blik på husene ved havnen er nok, for de oser jo af det rene idyl.

Når det så er bemærket, så har havnen mange andre fordele end vor havn på Nordlandet.

Okay, vi har så Trolling Master Bornholm hvert år, men det foregår jo bare fire dage om året. De øvrige 361 dage ligger havnen hen, som noget der er løgn, og en fortid som Bornholms næststørste fiskerihavn kan vi ikke bruge til ret meget i dag.

Helt ærligt, Bornholms Regionskommune, hvad med lidt handling, så vi også kommer med de øvrige havne på Bornholm, for Bornholm er vel en turist ø, hvilket vi ikke mærker noget til i Tejn!

Nå, tilbage til Hasle Havn, for her vrimler det med motiver.

Dagen i dag er helt uden sol på “Solskinsøen” – som Bornholm, af en eller anden grund, også kaldes, men det regnede heller ikke, så derfor tog jeg lige den lille Peugeot med på en tur langs vestkysten, og Hasle Havn er altid et besøg værd.

Om sommeren er der et helt andet liv på havnen, hvor omdrejningspunktet bl.a. ligger ved Havnegrillen og svømmebadet med udspringstårnet, et tårn, der er meget populært blandt gæsterne på havnen.

Jeg så, at Havnegrillen er sat til salg, men det kræver vel også sin mand/kvinde, at styre en sådan – hver dag, så måske søger ejeren nye græsgange med noget mere frihed?

Havnen ligger lige ud til vestsiden, her hvor solen går ned, og alle, på denne side af Bornholm, har gennem tiderne oplevet nogle fantastiske solnedgange over Østersøen.

Det kan vi ikke opleve herfra, hvor vi bor i Tejn, men til gengæld har vi så alle solopgangene, og de er bestemt ikke at kimse af.

Om vi nyder at bo på Bornholm, joh tak, når I nu lige nævner det 😉 Tror faktisk vi bliver boende på denne smukke ø.

Klik på billederne, og du får dem at se i en helt anden størrelse!

©: Erik Krog
Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *