Nu ser det sort ud for en veganer

Har planter følelser, og kan de tænke og tale? Noget er der i hvert fald at tænke over, hvis man skal tro på en israelsk undersøgelse – og hvis den så holder vand, så ser det sort ud for en veganer at få føde – overhovedet!

Allerede for en hel del år siden var der en form for undersøgelse vedrørende “planters følelser” – men intet af de måleudstyr, der blev anvendt, kunne registrere noget i den retning – lige indtil en af forskerne tænkte – og kun tænkte – hvad hvis vi brændte bladene? Herefter var der en målbar reaktion fra planten. Gentagne forsøg viste det samme resultat.

Den israelske undersøgelse viser noget i samme retning, bare endnu “voldsommere”, for nu viser deres undersøgelse, at planter hviner!!!!!

Om planterne ligefrem kan tale, er der ikke noget bevis på, men råber de så på hjælp?

Forskerne fra Tel Aviv placerede mikrofoner ca. 10 centimeter fra tobaks- og tomatplanter og optog herefter lyden – og stor blev deres overraskelse. Resultatet viste en hvinen på en frekvens, som vi mennesker ikke kan høre. Deres hvin opstod, når de manglede vand, samt når de blev beskåret, så noget tyder på en form for “måske et råb om hjælp”?

Nu er det så, jeg tænker på veganerne, der absolut ikke vil spise kød, eller bare noget der er produceret fra dyr – så som mælk, ost og smør m.v. – for nu kan det vise sig, at planter har en eller anden form for følelser, så – hvad vil de så spise?

Den bliver sgu ikke nem 😉

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

En kommentar til Nu ser det sort ud for en veganer

  1. ham selv skriver:

    Så må det jo blive vind frekadeller og fantasi tilbehør med tilhørende tom mave og
    hjerne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *