De skinhellige svenske politikere

Forleden kunne vi læse i pressen, at den svenske statsminister, Stefan Löfven (S), var kommet i modvind, da han forsøgte at forklare den stigende bandekriminalitet i Sverige, idet der aldrig har været så mange skyderier, bomber, voldtægter og vold i gaderne.

Nu skal man heller ikke skyde skylden på alt af den slags på den store indvandringsbølge i Sverige, for ikke alle indvandrere er kriminelle – heldigvis, men helt at udelade det, er bestemt også galt, for statsministeren udtrykke sin mening om årsagen til problemet:

Skolesystemet har fejlet. Det er for nemt for de unge at få fat i stoffer og våben. Der er for høj ledighed i udsatte boligområder. Der er for stor ulighed svenskerne imellem. Men det har ikke noget med indvandring at gøre

Dermed afviser han direkte muligheden for, at der kan være et problem her. Okay, det er hans mening, men at komme med den udtalelse, giver kun yderlig grobund for det parti, som ingen andre partier i Sverige vil samarbejde med, Sverigesdemokraterne. De seneste meningsmålinger bekræfter den stigende tilslutning til Sverigesdemokraterne, der nu er Sveriges største politiske parti – hvis der var valg – lige nu!

Sveriges tidligere statsminister, Fredrik Reinfeldt
Den tidligere svenske statsminister, Fredrik Reinfeldt (Moderaterne), har vist glemt, hvem der i sin tid indførte grænsekontrollen mod Danmark.

På et seminar i Göteborg hidsede manden sig op mod Danmarks indførelse af grænsekontrol mod Sverige!?!

Det er den slags ‘dem-vs-os’-tankegang, der styrer hele verden i øjeblikket. Det er livsfarligt og vil kun skabe nye krige

– rasede manden i et interview med journalisten Lennart Persson.

Nu er det jeg kommer i tanke om de skinhellige svenskere, for hvis der er nogen, som tjener penge på krige, så må det være Sverige. Hvis mandens mening om, at Danmarks tankegang kun skaber nye krige, må det lige være vand på Sveriges store udenrigshandel! Her er bl.a. lidt fakta om Sveriges våbeneksport, idet Sverige eksportere våben til Saudi-Arabien for ikke mindre end 7,6 mia. kr. i 2016.

I en video siger siger Fredrik Reinfeldt videre:

Jeg så i fjernsynet i går, at danskerne er stolte, for endelig skal de kontrollere alle svenskere. Det er næsten som om, vi kollektivt er blevet vanvittige i Sverige og derfor ikke må slippes ind i Danmark, for så bliver Danmark smittet

Hold da helt kæft, svenskerne er jo eksperter i, at vende alt på hovedet, når vi tænker tilbage på de terrorister vi i Danmark har haft “glæde” af fra svensk side – derfor grænsekontrollen og intet andet!

Noget helt andet er, at den danske kontrol er en stikprøvekontrol, hvor den svenske er en kontrol af ALLE, der kommer ind i Sverige!

Elsker Sverige
Jeg har selv boet i Sverige og elsker landet, så dette indlæg bestemt ikke er et angreb mod Sverige, men der må være en grænse for, hvor blinde og bedrevidende de svenske politikere opfører sig.

Jeg husker bl.a., under en valgkamp i Sverige for mange år siden, hvor Danmarks udlængepolitik blev hårdt angrebet af de svenske politikere under valgkampen. Efter et større politisk valgmøde, gik politikerne tilbage i teltet bagved – men glemte at mikrofonerne stadig var åbne – og her kunne publikum så høre politikerne sige til hinanden, at danskerne havde ret i deres førte undlængepolitik –

– igen, de skinhellige svenske politikere.

Men – flygtninge SKAL vi hjælpe, herom er der ingen tvivl. Indvandring er et helt andet problem. Det ER enorm forskel på disse to grupper. Jeg kan f.eks heller ikke bare tage til Australien og bosætte mig, hvis jeg får lyst til det!

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *