Otte år på bloggen

I dag er det otte år siden, jeg startede denne blog. Den blev til i Norge, hvor min datter, Randi, hjalp mig igang med de første indlæg. Siden er det blevet til en hel del indlæg, hvor dette er indlæg nr. 2057.

Jeg har ikke haft tæller på hele tiden, men i dag står tælleren på næsten de 2.2 milioner bevægelser, så et eller andet sted må nogen da læse det jeg skriver – eller i det mindste – se billederne 😉

Noget, som jeg godt kan undvære, er, at jeg hver dag får flere “tilbud” fra russisk side om “kommentarer” – i form af de værste pornosider – og de videoer, der ikke bliver fanget i systemet spam, sletter jeg manuelt. I det øjeblik bare én af dette snavs får adgang, er jeg færdig med denne blog. Derfor er det ret vigtigt, at jeg hver dag ser efter dette uvæsen, og får det slettet!

Et par år endnu?
Jeg håber bloggen overlever nogle år endnu, for jeg bliver nok aldrig helt færdig med at fortælle og vise billeder af Bornholm, skrive lidt om naturfotografens meget smukke billeder, teknisk samling, cykling, miljø m.v. – og så selvfølgelig, når en eller anden politiker kvajer sig, (og det gør de jo ret tit) kommer jeg nok med en bemærkning om det (det er lidt svært at lade være, må jeg indrømme).

Erik Krog

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

2 kommentarer til Otte år på bloggen

  1. John Grønbæk Jakobsen skriver:

    Det er vigtigt,at vi “holder øje”med hvad der sker i dette samfund,for det er jo ikke det hele man er enig i!!! Så derfor Gamle Jas er du nød til at fortsætte…….

  2. Erik Krog skriver:

    Jeg har fået en ordre ……

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *